Вработување = Дејствување и други професионални работни места на нашето шоу.

Добредојдовте на страницата со достапни работни места

Овде ќе ги најдете работните места што ги вработуваме за да ја обележиме оваа страница и да внимаваме на нас.
Користете го нашиот формулар за контакт за да добиете тркалање на топката ако видите работа за која сакате да дознаете повеќе.

Градежен инспектор - средновековен човек кој ги добива куќите за Бозман. тој мора да биде способен да извлече силен јужен акцент. Ова е повторлива улога и секое снимање е обично за време на викендот и застрелан во еден ден.

Сестрата, сестрите и Бет - Овие улоги се монахињи, но не и вашата секојдневна калуѓерка, постојат две сестри кои се всушност сестри, а потоа таму е Бет на буч лезбејската калуѓерка. Овие улоги бараат кратка голотија и физичка комедија е вклучена, па секој ден ќе биде различен и има многу физички барања. Овие улоги, исто така, имаат способност да станат омилени ликови на шоуто и може да доведат до повеќе сцени од очекуваното.

Градител - Барате вистински градител, но не е потребно за улогата на Cast за оваа улога ќе биде потребна голотија и физичка комедија, ова е голема улога со другите градители на шоуто. мора да има флексибилен распоред.

Двајца лезбејски партнери - Овие улоги се од двајца жени партнери кои минуваат низ тежок период во животот со дрога и алкохол има кратка голотија и потребна е голотија за срамната секс сцена. Ова ќе биде еден ден снимање и може да плати до 250.oo за тој ден.

освен ако не е наведено достапните улоги се отворени за возраста и расата.

Ви благодариме за запирањето. Среќно!

Информации и работни места достапни

Сите улоги се или фрлаат. Темп. улога или повторувачка улога

Повеќето улоги се темп. улогите можат да платат до 200.00 за тој ден.
Улога на улога плаќа 15.00 до 20.00 час плус бонус
Повторлива улога е кога улогата што ја играте се враќа неколку пати во текот на сезоната на шоуто.
редовна улога плаќа 15.00 ч
Бенефициите се исплаќаат до ден-денес и вообичаено се исплаќаат истиот ден готовина. опсегот на платите е од 12.00 до 13.00 ч. или краток ден може да плати 75.00 четири или пет часа

Сите актери ќе бидат одговорни за плаќање на сопствените даноци ќе бидат обезбедени сите форми на Владата.

Кога сте фрлени или се повторувате или темп. Повторно ќе се квалификува за бонус плати врз основа на износот на членовите секој месец. .50 центи се ставаат во фондот кој е поделен меѓу сите актери кои се квалификуваат тој месец. За да се квалификува шоуто во кое мораш да играш на страницата, секоја претстава обично се игра три месеци пред да падне. Значи, ако сте во едно шоу и игра за три месеци добивате бонус за три месеци. Секој бонус се исплаќа во првата недела од следниот месец. Ако се повторувате или ги прикажувате настаните во кои ќе бидете, ќе играте многу месеци кога ќе паднете, можеби ќе почнете уште еден. Идејата тука е да се направи добро, па секој месец вас и фрлија донесе повеќе членови на страницата. На овој начин сите вклучени добиваат награда Значи подобро покажуваат колку повеќе секој добива.

Во нашиот проект нема сексуални односи, ќе има симулација, но никогаш не е полна со порнографија.

Ви благодариме и среќата!

Контакт