Punësimi = Punon me detyra dhe punë të tjera profesionale në shfaqjen tonë.

Mirë se vini në faqen tonë të punës në dispozicion

Këtu do të gjeni çfarë punë ne po punësojmë për të Bookmark this page dhe për të mbajtur një sy në ne.
Përdorni formularin tonë të kontaktit për të marrë topin në rrotullim nëse shihni një punë që dëshironi të dini më shumë.

Inspektor i ndërtimit - Një njeri i moshës së mesme që merr hots për BOZZMAN. ai duhet të jetë në gjendje të tërheqë një theks të fortë jugor. Ky është një rol i përsëritur dhe secili xhiruar zakonisht është në fundjavë dhe qëllua në një ditë.

Motra, motrat dhe Beth - Këto role janë murgesha, por jo murgesha juaj e përditshme, ka dy motra që janë në të vërtetë motra dhe pastaj ekziston Beth the butch lesbian murgeshë. Këto role kërkojnë lakuriqësi të shkurtër dhe komedia fizike është e përfshirë kështu që çdo ditë do të jetë ndryshe dhe do të ketë shumë kërkesa fizike. Këto role gjithashtu kanë aftësinë për t'u bërë personazhe të preferuar në shfaqje dhe mund të çojnë në skena më shumë se sa pritej.

Një ndërtues - Duke kërkuar për një ndërtues të vërtetë, por jo të kërkuar për një rol Cast, ky rol do të kërkojë lakuriqësi dhe komedi fizike kjo është një rol i lartë kërkues me ndërtuesit e tjerë në shfaqje. duhet të ketë një orar fleksibël.

Dy partnerë të lesbikeve - Këto role janë nga dy partnerë femra që po kalojnë një kohë të vështirë në jetën e tyre me drogë dhe alkol ka një lakuriqësi të shkurtër dhe një akt seksual i ndrojtur seksi është i nevojshëm. Kjo do të jetë një xhiruar një ditë dhe mund të paguajë deri në 250.oo për ditën.

nëse nuk specifikohen rolet në dispozicion janë të hapura për moshën dhe garën.

Faleminderit për ndalimin. Mirë Luck!

Informacioni dhe vendet e punës të disponueshme

Të gjitha rolet janë ose Cast. Temp. roli apo roli i përsëritur

Shumica e roleve që janë temp. rolet mund të paguajnë deri në 200.00 për ditën.
Një rol Hedh paguan 15.00 në 20.00 hr plus një pagesë bonus
Një rol i përsëritur është kur roli që luani kthehet disa herë gjatë gjithë sezonit të shfaqjes.
një rol përsëritës paguan orë 15.00
Shtesat paguhen nga dita dhe zakonisht paguhen të holla në të njëjtën ditë. vargu i pagës është nga 12.00 në 13.00 hr. ose një ditë të shkurtër mund të paguajë 75.00 për një ditë katër ose pesë orë

Të gjithë aktorët do të jenë përgjegjës për pagimin e taksave të tyre, të gjitha format e Qeverisë do të sigurohen.

Kur ju jeni hedhur ose përsëritur ose temp. përsëritur ju do të kualifikoheni për një pagesë bonus bazuar në shumën e anëtarëve çdo muaj. .50 cent është vënë në fondin që ndahet midis të gjithë aktorëve që kualifikohen atë muaj. Për të kualifikuar shfaqjen në të cilën duhet të luani në vend, çdo shfaqje zakonisht luan për tre muaj para se të bjerë. Pra, nëse jeni në një shfaqje dhe luan për tre muaj ju merrni një bonus për tre muaj. Çdo bonus paguhet në javën e parë të muajit të ardhshëm. Nëse jeni duke përsëritur ose hedhur shfaqjet që ju jeni në do të luajnë për shumë muaj kur dikush bie off ju mund të keni një tjetër vetëm duke filluar. Ideja këtu është të bësh mirë kështu që çdo muaj dhe në skuadër sjellin më shumë anëtarë në këtë faqe interneti. Në këtë mënyrë të gjithë të përfshirë marrin shpërblimin Pra, aq më mirë tregojnë sa më shumë të marrin.

Nuk ka seks në projektin tonë, nuk do të simulohet por kurrë nuk do të jetë i plotë në pornografi.

Faleminderit dhe Good Luck!

Na kontaktoni