për

  Hi, Faleminderit për ndërprerjen,

    Ne jemi një seri komedi / drame me një zonë të takimit opsional me veshje sociale me profil personal apo biznesi. Ne gjithashtu jemi një faqe blog me faqen tonë EDGE, buzë është gjithashtu një zonë personale apo biznesi për blogging. Ne jemi këtu për të ndihmuar juaj blog në qoftë se ju nuk dini se si të krijoni një blog ose të gjitha aspektet e tjera të tij për të marrë blogun tuaj të vërejtur dhe atje, ne mund ta bëjmë atë për ju për të njëjtin çmim.

Së bashku me të gjitha fun këtë faqe ka për të ofruar ne jemi duke krijuar një fond ndërtues që do të ndihmojë të paguajnë për mjekësi të cilësisë dhe për furnizimet mjekësore që VETERANS nuk mund të marrë ose të përballojë për shkak të jetesës në ose nën nivelin e varfërisë në New Orleans dhe përreth fusha. Ne gjithashtu do t'i ndihmojmë ata të paguajnë për faturat bazë të jetesës ujë, ngrohje, ac, elektrike etj..50 cent nga çdo anëtar në faqen tonë çdo muaj do të hyjë në 'buildersfund. Për shkak se të gjitha shpenzimet e administratës për ta bërë këtë të mundshme paguhen nga prodhimet Bozzman 100% e fondeve dhe 100% e fondeve të dhuruara do të jenë në gjendje të shkojnë në nevojat e VETERANS dhe familjeve të tyre që jetojnë në ose nën varfërinë nivel.

Thanks again for stopover Unë shpresoj që ju të gëzojnë të faqes dhe të tregojnë. Ray Munoz jr.